Alle voordelen van gas zonder u aan te sluiten op het aardgasnetwerk

Alle comfort van gas zonder aansluiting op het aardgasnetwerk

Bent u op zoek naar een voordelige manier om te verwarmen en te koken? In uw straat ligt echter geen aardgas? En u zoekt een alternatief voor stookolie? Dan biedt Antargaz de oplossing: gas, in een tank boven of onder de grond.

Genieten van aardgas zonder aardgasaansluiting?

Gas voor iedereen, dankzij een gastank

Hebt u geen aardgasaansluiting? Dan kunt u toch kiezen voor alle comfort van gas dankzij een gastank. Antargaz plaatst, vult en onderhoudt vervolgens uw tank.

Ontdek alle voordelen van gas
Is gas in een tank veilig?

Is gas in een tank veilig?

Tienduizenden gezinnen zijn al overtuigd. Net als een aardgasaansluiting is een gastank zeer veilig. Met een stookolietank loopt u risico op lekkages, maar gas kan de bodem of het water niet vervuilen. De constructie en controle van onze gastanks voldoen aan de strengste eisen en veiligheidsnormen.

Kom te weten waarom Antargaz gastanks veilig zijn
De installatie van een gastank

Installatie van een gastank

Over de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Samen met u bepalen de specialisten van Antargaz de beste (ondergrondse of bovengrondse) locatie. Vervolgens klaren zij vakkundig de rest van de klus.

Leer meer over de installatie van een gastank
Wie is Antargaz?

De knowhow van Antargaz

Antargaz is de grootste verdeler van gas in de Benelux. Met Antargaz kiest u voor een uniek servicepakket zodat u nergens aan hoeft te denken.

Maak hier kennis met Antargaz